اسیدسیتریک عمده
در تهران با بهترین قیمت

خرید بی واسطه

واردات مستقیم انواع اسیدسیتریک

قیمت رقابتی

اسیدسیتریک درجه یک با بهترین قیمت

تامین اسیدسیتریک درجه یک

انواع اسیدسیتریک باکیفیت عالی

تحویل سریع

تحویل سریع و به موقع همه جای ایران

اسیدسیتریک عمده
برای خرید عمده و قیمت تماس بگیرید
سبزبهــــار

ما در سبزبهار همواره در تلاشیم تا محصولاتی به طراوت و اصالت بهار که شایسته سفره ایرانی است برای مشتریان فراهم کنیم. قیمت رقابتی، تحویل سریع، خلوص بالای محصولات و کیفیت درجه یک، نه یک مزیت رقابتی بلکه یک اصل همیشگی در سبزبهار بوده است.
رصد مداوم نظرات، خواسته‌های مشتریان و به روز کردن بسته‌‌بندی‌ها طبق آخرین استانداردها و فناوری‌های روز دنیا با در نظر گرفتن نیاز مشتریان همواره در اولویت برنامه‌های ماست تا خریدی خوشایند داشته باشید.

برای خرید اسیدسیتریک عمده

تمــاس بگیریـد

نظرات مشتریان ما
درخواست استعلام قیمت
سوالات متداول

معمولاً، حداقل سفارش بصورت عمده به وابستگی از نوع محصول و فروشنده متغیر است. برای دانستن حداقل سفارش مورد نیاز، بهتر است با فروشنده یا تولیدکننده مورد نظر تماس بگیرید یا شرایط فروش عمده را در وبسایت یا در دفترچه راهنمای محصولات آنها بررسی کنید.

بله، فروش بصورت چکی یا نقدی (نسیه) ممکن است بسته به توافقاتی با فروشنده یا تولیدکننده و شرایط بازار باشد. برخی فروشندگان ممکن است امکان پذیرفتن پرداخت نقدی یا چک را فراهم کنند، در حالی که دیگران ممکن است از روش‌های پرداخت دیجیتال مثل کارت اعتباری یا انتقال بانکی استفاده کنند. بهتر است با فروشنده مورد نظر تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق درباره روش‌های پرداخت موجود و شرایط آنها را بدست آورید.

مدت زمان ارسال محصول نیز معمولاً به فروشنده یا تولیدکننده و شرایط حمل و نقل بستگی دارد. این مدت زمان ممکن است متغیر باشد و بسته به موقعیت جغرافیایی شما، روش حمل و نقل (مانند پست، ارسال از طریق شرکت‌های حمل و نقل، یا تحویل مستقیم از فروشگاه)، و توافقات خاص با فروشنده متفاوت باشد. بهتر است با فروشنده یا سایت فروش آنلاینی که از آن محصول را سفارش داده‌اید، تماس بگیرید تا مدت زمان ارسال را از ایشان بپرسید.

خرید اسیدسیتریک عمده در تهران با بهترین قیمت

اسید سیتریک عمده

اسید سیتریک به طور طبیعی در انواع میوه ها و سبزیجات، به ویژه انواع لیمو ترش وجود دارد. اسید سیتریک یک اسید ضعیف محسوب شده و pH آن بین 3 تا 6 بوده ، نام دیگر آن جوهر لیمو است که عامه مردم بیشتر با این نام آشنا هستند.  در سال 2020 تولید اسید سیتریک در جهان 2.39 میلیون تن برآورد شد. 70% حجم تولید شده از آن در صنایع غذایی، 12% در صنایع دارویی و مابقی در سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید عمده جوهر لیمو

خرید عمده جوهر لیمو، می تواند یک خرید مقرون به صرفه برای صاحبان صنایع غذایی، شیرینی پزی، کارخانه های تولید آبلیمو و آبمیوه باشد. قیمت عمده جوهر لیمو به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آن کیفیت محصول و شرایط بازار است. هر چقدر محصول تازه تر باشد، از نظر ظاهری یکدست تر و سفیدتر باشد، نشان دهنده مرغوبیت بالاتر است. برای اینکه بتوانید به یک محصولی با این ویژگی ها دست پیدا کنید، بهترین انتخاب برای خرید عمده جوهر لیمو، فروشگاه اینترنتی سبز بهار است. در این فروشگاه، جوهر لیمو با کیفیت درجه یک و قیمت مناسب، در بسته بندی های … و … کیلوگرمی به فروش می رسد.

خرید عمده اسید سیتریک

اسید سیتریک خوراکی به دو شکل آبدار و خشک در بازار عرضه می شود که به اسید سیتریک آبدار، معمولا جوهر لیمو گفته می شود. خرید عمده اسید سیتریک می تواند برای قنادها و تولید کنندگان محصولات غذایی مثل آبلیمو و آبمیوه مهم باشد، زیرا قیمت اسید سیتریک خوراکی به صورت عمده پایین تر است. اما قیمت پایین نباید باعث شود که محصول خریداری شده بی کیفیت یا کهنه باشد. به همین خاطر، پیشنهاد می شود برای خرید اسید سیتریک به فروشگاه های معتبر مثل سبز بهار مراجعه شود که محصولی با کیفیت و قیمت مناسب ارائه می دهند. 

اسید سیتریک عمده در دو نوع مختلف

اسید سیتریک عمده به دو فرم خشک و آبدار، در بازار موجود است که روش تولید و کاربرد آنها متفاوت می باشد.

 

مهمترین تفاوت آنها این است که اسید سیتریک آبدار در ساختار مولکولی خود، به ازای هر مولکول C6H8O7 ، یک مولکول آب دارد این در حالی است که اسید سیتریک خشک (بدون آب) هیچ مولکول آبی در ساختار مولکولی خود ندارد.

دیگر تفاوت این دو نوع اسید در نحوه تولید آن‌هاست؛ اسید سیتریک آبدار از تبلور در آب گرم تولید می‌شود، اما اسید سیتریک خشک، در آب سرد متبلور می‌شود.

اسید سیتریک خشک انحلال سریعتری در آب دارد از اینرو کاربرد آن در مواردی است که نیاز به سرعت حل شدن بیشتری دارند ولی اسید سیتریک آبدار پایداری بیشتری خصوصاً در محیط های مرطوب دارد، وجود یک مولکول آب در ساختار شیمیایی باعث جلوگیری از کلوخه شدن آن می شود.

 

از اسید سیتریک به عنوان یک طعم دهنده طبیعی استفاده می شود. اسید سیتریک را می توان بعنوان یک عامل امولسیون کننده و نگهدارنده نیز به فرمولاسیون محصولات غذایی اضافه کرد.

با توجه به موثر بودن اسید سیتریک در روشن شدن پوست، اصلاح لکه های تیره و به حداقل رسیدن چین و چروک ریز پوست، استفاده از آن در فرمولاسیون محصولات آرایشی نیز رواج داشته و آن را به عنوان نگهدارنده و تنظیم کننده pH محصولات نیز مورد استفاده قرار می دهند.

اسید سیتریک برای از بین بردن باکتری‌های مضر و کمک به جلوگیری از عفونت‌های سطح پوست، که مشکلی شایع در افراد دیابتی، سالمندان و افراد سیگاری است، در محصولات بهداشتی تولید شده برای این گروه مصرف استفاده می شود.

اسید سیتریک عمده در چه صنایعی کاربرد دارد؟

با توجه به عملکرد های متعدد اسید سیتریک به عنوان یک اسید ملایم، از آن در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و صنایع شوینده استفاده می شود. لازم به ذکر است خرید اسید سیتریک عمده از یک تامین کننده معتبر، باعث  ثابت بودن کیفیت محصولات شما در سری های تولید مختلف می شود.

کاربرد اسید سیتریک در صنایع غذایی

خاصیت آنتی اکسیدانی موجود در اسید سیتریک، می تواند به ماندگاری بیشتر محصولات غذایی کمک کند. برای مثال، ریختن آب لیمو (حاوی اسید سیتریک) روی سیب یا موز می تواند از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند.

در تولید انواع نوشابه های انرژی زا، نوشیدنی های رژیمی، کنسروها، انواع اسنک و بسیاری از محصولات دیگر استفاده می شود.

تشدید کننده طعم: اسید سیتریک اغلب در صنایع غذایی به عنوان تشدید کننده طعم استفاده می شود. معمولاً به نوشابه ها، آب میوه ها و سایر نوشیدنی ها اضافه می شود تا کمی طعم ترش به آنها بدهد. همچنین در آب نبات ها، محصولات پخته شده و سایر شیرینی ها برای ایجاد تعادل طعم استفاده می شود.

اسیدی کننده: اسید سیتریک یک اسیدساز موثر است، به این معنی که می تواند pH غذاها و نوشیدنی ها را کاهش دهد. این به جلوگیری از رشد میکروارگانیسم های مضر کمک می کند و می تواند ماندگاری محصولات را افزایش دهد. معمولاً در کنسرو میوه ها و سبزیجات، مرباها و ژله ها و سایر غذاهای کنسرو شده استفاده می شود.

امولسیفایر: اسید سیتریک دارای خواص امولسیون کنندگی است که وجود آن را در تولید غذاهای فراوری شده مفید می کند. اغلب به پنیرهای فرآوری شده، میوه ها و سبزیجات کنسرو شده و سایر محصولات اضافه می شود تا به تثبیت بافت و جلوگیری از جدا شدن مواد تشکیل دهنده کمک کند.

پاک کنندگی: اسید سیتریک نیز به عنوان یک ماده پاک کننده در صنایع غذایی استفاده می شود. می توان از آن برای زدودن رسوبات معدنی از تجهیزات، سطوح و نیز تمیز کردن و ضدعفونی ماشین آلات فرآوری مواد غذایی استفاده کرد.

کاربرد در صنایع پزشکی

اسید سیتریک برای از بین بردن باکتری‌های مضر و عفونت‌های سطح پوست که بیشتر در افراد مبتلا به دیابت، سالمندان و افراد سیگاری شایع است،استفاده می‌شود. این ماده می تواند با سیترات سدیم و سیترات پتاسیم برای کاهش سطح اسید در ادرار بیماران به منظور جلوگیری از حملات نقرس ترکیب شود.

کاربرد در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی

محصولات حاوی اسید سیتریک را می توان در فرمولاسیون محصولات پوستی به عنوان مثال:  کرم دور چشم، رژ لب، محصولات مراقبت از مخاط دهان و مجاری بینی و نیز برای استفاده ایمن در محصولات پوستی وِیژه نوزادان استفاده کرد. اسید سیتریک و نمک های آن ممکن است در اسپری های مو، دئودورانت ها و اسپری های بدن نیز استفاده شود.

سیترات سدیم، نمک اسید سیتریک، در رژ لب و صابون استفاده می شود. اسید سیتریک و نمک های آن را می توان برای حفظ کیفیت و ماندگاری محصولات آرایشی و مراقبت شخصی و برای کمک به تنظیم سطح pH آنها استفاده کرد. 

کاربرد در صنایع شوینده

امروزه اسید سیتریک به محصولات شوینده تجاری هم اضافه شود، چون به حذف تجمع مواد معدنی موجود در آب سخت بر روی سطوح و ظروف شیشه ای کمک کند. همچنین می‌توان از آن برای از بین بردن لکه‌های قهوه و چای، پاک کردن لکه های رنگ‌های زرد/قهوه‌ای و نیز لکه‌های آب و ادرار استفاده کرد. 

برخی از محصولات تجاری که حاوی اسید سیتریک هستند، بر پایه آب بوده و می توانند باعث خوردگی فلزات شوند. برای به حداقل رساندن و جلوگیری از ایجاد زنگ زدگی، پس از تمیز کردن سطوح فلزی، بایستی سطح را کاملا خشک کرد.

نکات ایمنی به هنگام مصرف اسید سیتریک

سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA)  اسید سیتریک را ماده ای ایمن و به عنوان یک افزودنی مستقیم غذایی معرفی کرده است.

از اوایل دهه 1900، تقریباً 99 درصد از تولید اسید سیتریک تولیدی در جهان از کپک سیاه (قارچ آسپرژیلوس نایجر) تهیه شده می شود. کپک سیاه به طور موثر قندها را به اسید سیتریک تبدیل می کند. تخمیر آن نیز به طور کلی توسط FDA ایمن شناخته شده است.

مقادیر زیاد اسید سیتریک ممکن است به مرور زمان باعث حل شدن مینای دندان شود. آکادمی دندانپزشکی عمومی توصیه میکند غذاهای حاوی اسید سیتریک در حد اعتدال مصرف شوند. این آکادمی توصیه می کند پس از خوردن یا نوشیدن غذا و نوشیدنی‌های حاوی اسید سیتریک، دهان با آب شسته شود. استفاده از نی هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های حاوی اسید سیتریک نیز می‌تواند به کاهش پوسیدگی دندان کمک کند. نوشیدن آب و خوردن غذاهای اسیدی کمتر، مانند آجیل، موز و پنیر، هنگام مصرف غذاهای حاوی اسید سیتریک نیز می تواند مفید باشد.

اسید سیتریک عمده سبزبهار

با توجه به تعدد کاربری اسید سیتریک عمده در صنایع مختلف، تامین گرید با کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار می شود. تیم های بازرگانی و تامین مواد اولیه در کارخانجات مختلف با استعلام قیمت و بررسی شاخص های کیفی این محصول و همچنین با توجه به اعتبار تامین کننده، می توانند یک سفارش گذاری منظم و بی دغدغه داشته باشند. کارشناسان با تجربه شرکت سبزبهار این افتخار را دارند که در این مسیر همراه شما باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی مشتریان

جهت دسترسی سریع تر به قیمت ها و ارتباط با کارشناسان فروش، شماره تماس خود را وارد نمایید.

سبزبهار